12 oktober: ledendag FOVIG

12/09/2024

Op 12 oktober organiseert FOVIG haar ledendag onder het thema ook collectieve zorg is inclusieve zorg. Toekomstgericht denken over de wegen, obstakels en kansen voor inclusieve zorg bij collectieve zorgaanbieders in de sector personen met een handicap. 

Wat zijn onze dromen voor de collectieve zorg vandaag en morgen? Wat vragen we aan de zorgaanbieders? Waarin kunnen we daarin bijdragen? In de tweede helft van 2023 werkte FOVIG een beleidstekst uit rond inclusie en collectieve zorg. Daarin dringt FOVIG aan om inclusie bij de collectieve zorgaanbieders (de voorzieningen) stevig aan te pakken en sterk uit te bouwen. In deze FOVIG-ledendag verkennen we de wegen, obstakels en kansen voor eigentijdse zorg in collectieve voorzieningen. Boeiende verhalen van ervaren vertellers zetten ons aan het denken. In dialoog ontdekken we de kansen om kleine en grote veranderingen in beweging te zetten. Iedereen wordt betrokken. Ieders deskundigheid telt mee. We gaan naar huis in positieve verbondenheid en met veel goesting.

Leden van ZOOM krijgen korting, en betalen €25 ipv. €35.

Meer lees je op de website van FOVIG.

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Gezocht: extra coach voor onze budgethouders in de Kempen

Steeds meer budgethouders vertrouwen op bijstand door het gedreven en deskundig team van bijstandsorganisatie Zoom vzw. Door onze blijvende groei van leden zijn we nu op zoek naar een extra coach (m/v/x) om onze leden in de Kempen bij te staan. De woonplaats van de gezochte coach is minder belangrijk dan deskundigheid, gedrevenheid en netwerk.

Gezocht: extra coach voor onze budgethouders in het Hageland

Steeds meer budgethouders vertrouwen op bijstand door het gedreven en deskundig team van bijstandsorganisatie Zoom vzw. Door onze blijvende groei van leden zijn we nu op zoek naar een extra coach (m/v/x) om onze leden in het Hageland bij te staan. De woonplaats van de gezochte coach is minder belangrijk dan deskundigheid, gedrevenheid en netwerk.

25 september: webinar over zoeken naar assistenten

Op 25 september (19:00) hebben we een webinar over zoeken naar assistenten. Hoe vind je iemand die bij jou past, en welke overeenkomst is passend voor jou situatie?

9 oktober: webinar werkgeverschap

Op 9 oktober (19:00) organiseren we, nu in samenwerking met Securex, een webinar over werkgeverschap. Wat betekent het voor jou als budgethouder om werkgever te zijn?