Nieuwe terbeschikkingstellingen PVB en PAB

15/02/2023
Het VAPH wil het belang van bijstand bij het starten en het correct gebruik van je zorgbudget in de verf zetten. Om budgethouders te stimuleren om hun PVB of PAB snel en correct in te zetten, is het opstarttraject via een bijstandsorganisatie gratis gemaakt. Dat geldt enkel voor wie nog geen budget had. Budgethouders met een verhoging van PVB/PAB betalen dus nog steeds vanuit hun budget voor de opstart.

Fovig ledendag 2023

11/05/2023
FOVIG organiseert haar ledendag 2023 onder het thema ‘Omringd in warme verbinding’. Op deze ledendag bekijkt FOVIG met haar leden hoe in verschillende omgevingen (thuis, met het netwerk, in een voorziening, bij FOVIG) het omringd zijn je zal versterken.

Automatische betaling van het vakantiegeld

12/05/2023
Denk eraan dat jouw assistent recht heeft op vakantiegeld wanneer je zelf werkgever bent. Ga na of dit automatisch gebeurt, en zorg voor voldoende saldo op je rekening!

Schrijf nu in voor ons infomoment over de model- IDO op 24 mei in Brasschaat

12/04/2023
Wat staat er in de nieuwe model-IDO? Hoe lees je welke ondersteuning je krijgt in de IDO? Hoe zorg je ervoor dat je de juiste ondersteuning voor een faire prijs krijgt?
Zoom vzw organiseert live infomomenten over de Individuele DienstverleningsOvereenkomst op woensdag 10 mei in Roeselare en woensdag 24 mei in Brasschaat.

Infosessie over vrijwilligers en bijklussen

15/05/2023
Heb je vragen over vrijwilligers inzetten of bijklussen? Schrijf je dan gratis in voor onze online infosessie. De Zoom-coaches zullen je alles glashelder uitleggen en jouw vragen beantwoorden.

Ledengetuigenis: “Dit is voor mij een openbaring”

25/04/2023
Kris kwam enkele jaren geleden bij Zoom vzw terecht en sindsdien heeft hij naar eigen zeggen al enorm veel gehad aan de hulp van zijn Zoom-coach Martine. “Ze laat me weten wat mag en wat niet, waardoor ik me geen zorgen hoef te maken of alles in orde is met mijn budget”, zegt Kris.