Vormingsdag rond natuurbeleving en toegankelijkheid

24/11/2021
Zoom-collega Ineke volgde onlangs een vormingsdag over natuurbeleving en toegankelijkheid. Die vond plaats in duurzaam educatiepunt De Vroente in Kalmthout. De dag toonde aan hoe evenementen en plaatsen toegankelijk voor iedereen kunnen worden gemaakt, ongeacht de beperking.

Getuigenis: “Als ik vragen heb, bel ik naar onze coach Eef”

16/06/2021
Tim is sinds begin dit jaar lid van bijstandsorganisatie Zoom vzw. “We wisten niet goed wat we met ons gewijzigde budget moesten doen en waren bang dat als we niet snel genoeg het correct inzetten, we het kwijt zouden raken”, vertelt papa Guido.

Getuigenis: “Een grote dankjewel aan alle Zoom-coaches”

31/05/2021
Filip is 27 jaar, heeft een handicap en een persoonsvolgend budget. Hij is rolstoelgebonden, maar dat houdt hem niet tegen om G-karate te beoefenen. Lees hier de getuigenis van Filip en zijn mama Anita over hun traject buiten als binnen het budget.

Klachtenprocedure Zoom vzw

19/01/2020
Vragen, wensen, opmerkingen, uitingen van ongenoegen van de gebruiker worden liefst in een onmiddellijk contact van medewerker tot gebruiker aangepakt en in dialoog besproken. Een klacht omschrijven we als een ernstige ontevredenheid van de gebruiker over een aspect van de werking, inhoudelijk of organisatorisch. Deze melding van ontevredenheid kan zowel mondeling als schriftelijk geuit worden.
We nemen klachten ernstig en zorgen er voor dat er binnen een redelijke termijn een antwoord wordt gegeven.