Bekijk hier de webinar over vrijwilligers en bijklussen

13/06/2022
Heb je vragen over vrijwilligers inzetten of bijklussen? Bekijk dan hier de opname van de infosessie. De Zoom-coaches zullen je alles glashelder uitleggen en jouw vragen beantwoorden.

Ruimere bestedingsmogelijkheden PAB

24/05/2022
Op 6 mei besloot de Vlaamse regering om het mogelijk te maken om meer ondersteuning met een PAB in te kopen. Het gaat om ruimere mogelijkheden kortdurende ondersteuning, dagopvang en vervoer.

Getuigenis: “Het contact verloopt professioneel en adequaat”

23/05/2022
“Geert is mijn oudere broer en heeft een verstandelijke beperking. Hij is ook weinig mobiel”, dat vertelt zus Hilde. “Ik zorg voor hem aangezien onze ouders overleden zijn."

M'Isola reikt stapstenen aan bij rouwverwerking

23/05/2022
Eilandhuis m’Isola wil een oase creëren voor mensen in verdriet, verlies en rouw. Het wil met de ander verbinden en op een respectvolle, warme en goed omkaderde manier, ondersteuning en nazorg bieden, samen met de professionele coaches en therapeuten van het GROW-team.

Getuigenis: Persoonlijk assistente Sandra vertelt over haar job

23/05/2022
De 54-jarige Sandra werkt al vijf jaar als persoonlijk assistent in de regio van Genk. Zij maakte een profiel aan op Zorgwijs en deelt met ons graag haar ervaringen.

Nieuwe loonindexering van minimumlonen assistenten

1/04/2022
De minimumlonen van persoonlijke assistenten werden op 1 april weer geïndexeerd. Dat is de tweede loonindexering in twee maanden tijd. De vorige dateert van februari.