Infosessies over vrijwilligers en bijklussen

29/04/2022
Heb je vragen over vrijwilligers inzetten of bijklussen? Schrijf je dan in voor een van onze live-infosessies. De Zoom-coaches zullen je alles glashelder uitleggen en jouw vragen beantwoorden. De sessies vinden plaats op locatie en duren van 14 uur tot 16 uur.

Prijzen voor intensieve bijstand en forfait verplaatsingen vanaf 1 januari 2022

17/12/2021
Na de vorige prijsaanpassing eind 2019, past Zoom vzw de prijzen voor intensieve bijstand en de bijdrage voor vervoer aan: zo worden verschillende indexsprongen, VIA6-akkoord en minder subsidie opgevangen.

Getuigenis: "In één woord: perfect!"

28/04/2022
Merve helpt haar zus Zuleyha bij het verdelen en besteden van haar budget. “Zoom vzw is er altijd voor ons en helpt onmiddellijk”, zegt Merve. “Onze coach Kendy geeft de facturen of de contracten in en geeft ons ideeën over hoe het budget te besteden.”

Vormingsdag rond natuurbeleving en toegankelijkheid

24/11/2021
Zoom-collega Ineke volgde onlangs een vormingsdag over natuurbeleving en toegankelijkheid. Die vond plaats in duurzaam educatiepunt De Vroente in Kalmthout. De dag toonde aan hoe evenementen en plaatsen toegankelijk voor iedereen kunnen worden gemaakt, ongeacht de beperking.

Getuigenis: “Als ik vragen heb, bel ik naar onze coach Eef”

16/06/2021
Tim is sinds begin dit jaar lid van bijstandsorganisatie Zoom vzw. “We wisten niet goed wat we met ons gewijzigde budget moesten doen en waren bang dat als we niet snel genoeg het correct inzetten, we het kwijt zouden raken”, vertelt papa Guido.