Webinar starten met PVB - 19 juni

13/05/2024

Zoom organiseert op 19 juni, om 19:00, een webinar over het opstarten en het gebruiken van een persoonsvolgend budget (PVB). Je krijgt er alle informatie die je nodig hebt om jouw budget op te starten en het gebruik ervan in goede banen te leiden. Op het einde van de infosessie is er steeds tijd om vragen te stellen.

Je kan je inschrijven door een e-mail te sturen naar info@zoomvzw.be. Vermeld daarin zeker het e-mailadres waarop je de deelnamelink wil ontvangen, je naam en je telefoonnummer. Enkele dagen voor de datum van jouw gekozen webinar zal je de link krijgen om deel te nemen aan de virtuele meeting. 

Wil je alvast wat informatie bekijken? Surf dan zeker naar onze publicatiepagina waar je verschillende infopakketten kan downloaden. Je vindt er een voor PAB en een voor PVB. De volgende webinar voor starten met PAB is nog niet gepland, de opname vind je hier terug.

Heb je weet van iemand die onlangs een PVB kreeg? Dan kun je ook direct een mail sturen om hen - helemaal vrijblijvend - op te geven, dan zorgen wij dat ze een uitnodiging ontvangen en nog kunnen aansluiten.

Het is uiteraard ook steeds mogelijk om een persoonlijke afspraak met een Zoom-coach te maken om jouw budget te bespreken.

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Save the date: webinar werkgeverschap

Op 9 oktober (19:00) organiseren we, nu in samenwerking met Securex, een webinar over werkgeverschap. Wat betekent het voor jou als budgethouder om werkgever te zijn?

Save the date: webinar over zoeken naar assistenten

Op 25 september (19:00) hebben we een webinar over zoeken naar assistenten. Hoe vind je iemand die bij jou past, en welke overeenkomst is passend voor jou situatie?

Webinar starten met PVB - 19 juni

Zoom organiseert in juni een webinar over het opstarten en het gebruiken van een PVB.

Minimumloon persoonlijke assistenten en individuele begeleiders

Als houder van een PVB of PAB moet je je als werkgever aan het minimumloon houden. Dat minimumloon is in juni 2024 weer aangepast.