Zoom verwelkomt 1000ste lid

19/12/2022

Zoom vzw mocht onlangs haar duizendste lid verwelkomen. En dat duizendste lid is Foeke. Wij gingen bij hem langs om hem in de bloemetjes te zetten. Al deden we dat niet met bloemen, maar met iets wat hij graag doet: koken en eten. Dus stuurden we een mand vol lekkers zijn kant uit!

“Ik heb ondertussen een keer afgesproken met mijn Zoom-coach Tinne. Ik kwam met Zoom in contact via Obra Baken in Gent. Mijn begeleidster verwees me naar de bijstandsorganisatie”, zegt Foeke. Foeke woont sinds een tweetal jaar in een eigen stekje waar ondersteuning van een dienst mobiele begeleiding is. "Ik heb hier mijn eigen studio en er is een gemeenschappelijke ruimte. Daar spelen we regelmatig samen spelletjes, zoals bordspellen of kaarten. Dat is niet op vaste momenten. Iedereen kiest zelf wanneer die dat wil.” Als hij niet in de gemeenschappelijke ruimte te vinden is, is de kans groot dat je hem al tekenend vindt. Daarnaast speelt Foeke graag muziek. "Ik speel orgel, beiaard en piano." Je vindt hem ook vaak in de manege. “Ik doe om de twee weken aan therapeutisch paardrijden. Dat is heel ontspannend om te doen. Ik rijd al paard sinds mijn vijftiende. Met mijn nieuwe budget kan ik hopelijk elke week gaan paardrijden.”

Zoom neemt de administratie van Foekes budget over en zoekt mee naar assistentie. Hij kijkt alvast uit naar de samenwerking en wij ook. Welkom in de Zoom-familie, Foeke!

 

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Ledengetuigenis: "Dat persoonlijke contact is exact wat ik zocht"

Hoewel het voor Eef vaak voelt als een gevecht tegen de medische wereld, staat ze er voor het beheren van het persoonlijke-assistentiebudget (PAB) niet alleen voor dankzij Zoom vzw. "Zoom-coach Larissa heeft enorm veel geduld."

Telefonische enquête voor kwaliteitsverbetering

Zoom vzw wil altijd de beste bijstand bieden. Daarom doen we nog een extra kwaliteitsbevraging, ter uitbreiding van onze resultaten van vorig jaar. Zo'n vijftigtal leden worden binnenkort opgebeld om hun feedback te geven.

Geef je kosten voor je budget op tijd door

Je kan je kosten voor 2022 nog doorgeven tot 31/03/2023 via mijnvaph.be of een kostenstaat.

Goed rapport voor Zoom vzw

We verstuurden een tijdje geleden een kwaliteitsenquête naar onze leden. En we zijn heel blij met de scores die we gekregen hebben.