Nieuwe communicatiemedewerker

28/07/2023

Al sinds mei is onze nieuwe communicatiemedewerker, Friso, in dienst. Hoog tijd om mij ook hier eens voor te stellen!

Ik werk halftijds voor Zoom vzw, en neem in die tijd onder andere de inhoud van de website, de nieuwsbrieven, ledengetuigenissen op mij, naast de communicatie en uitvoering van andere activiteiten van Zoom vzw en onze partners.

Ik doe dit werk graag, omdat ik bij een organisatie als Zoom dicht bij de mensen werk die hulp nodig hebben, en vanuit mijn (digitale) expertise zo mijn collega's en onze leden verder kan helpen. Ik zie er daarnaast in het bijzonder naar uit om op zoek te gaan naar nieuwe manieren om onze werking vorm te geven en Zoom nog verder te laten groeien, zodat we steeds meer mensen kunnen helpen in het verkennen van alles wat er mee komt met het gebruik van een persoonlijk budget.

 Ik gebruik daarom deze mogelijkheid ook graag om nog eens onze nieuwsbrief onder de aandacht te brengen. Lees je die nog niet, schrijf je dan hier in!

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Nog altijd te lange wachtlijsten - overlijden Joke Mariman

Een hoofdpunt in het nieuws vandaag is het overlijden van Joke Mariman. Haar financiƫle en medische situatie voor haar zo uitzichtloos dat ze artsen vroeg om haar leven te beƫindigen.

Werkgever zijn met je budget: webinar i.s.m. Liantis

Op 27 september organiseren wij samen met Liantis een webinar over werkgeverschap, om 19.00u. Wat betekent het voor jou als budgethouder om werkgever te zijn, en wat komt hierbij kijken?

Zoom breidt uit: een extra coach in West-Vlaanderen!

Zoom blijft groeien, om onze leden blijvend de ondersteuning te geven die ze nodig hebben is nu de tiende coach van ons team gestart! Bieke stelt zich graag aan jullie voor!

Kleine versoepelingen prioriteitengroep 1

Wie wacht op een persoonsvolgend budget wordt altijd in een prioriteitengroep van 3 tot 1 ingedeeld. Voor prioriteitengroep 1 is de toekenning nu licht versoepeld.