Zoom breidt uit: een extra coach in West-Vlaanderen!

19/09/2023

Zoom blijft groeien, om onze leden blijvend de ondersteuning te geven die ze nodig hebben is nu de tiende coach van ons team gestart! Bieke wordt de derde coach in West-Vlaanderen, en zal zich vooral op de regio rond Diksmuide en de kust richten. Ze stelt zich graag zelf voor!

Ik ben Bieke Roose en samen met mijn partner en twee kinderen woon ik in Pervijze, een landelijk dorpje in de westhoek. Ik ben opgegroeid in een groot landbouwersgezin waar zorg voor elkaar dragen centraal staat. De keuze om te evolueren naar een zorgboerderij was dan ook snel gemaakt. Ik beleefde er mooie, waardevolle tijden. Het legde de basis voor mijn verdere loopbaankeuzes. Waarden zoals respect, vertrouwen en openheid draag ik hoog in het vaandel. Sedert half september maak ik deel uit van het Zoom vzw-team. Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van dit team. De warmte en het enthousiasme die de organisatie uitstraalt, zal ik verder proberen uit te dragen. Warme zorg op maat, afgestemd op de noden en wensen van de zorgvrager vind ik heel belangrijk. Samen met de zorgvrager wil ik op weg gaan naar een volwaardige deelname aan de samenleving.

Bieke

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Save the date: webinar werkgeverschap

Op 9 oktober (19:00) organiseren we, nu in samenwerking met Securex, een webinar over werkgeverschap. Wat betekent het voor jou als budgethouder om werkgever te zijn?

Save the date: webinar over zoeken naar assistenten

Op 25 september (19:00) hebben we een webinar over zoeken naar assistenten. Hoe vind je iemand die bij jou past, en welke overeenkomst is passend voor jou situatie?

Webinar starten met PVB - 19 juni

Zoom organiseert in juni een webinar over het opstarten en het gebruiken van een PVB.

Minimumloon persoonlijke assistenten en individuele begeleiders

Als houder van een PVB of PAB moet je je als werkgever aan het minimumloon houden. Dat minimumloon is in juni 2024 weer aangepast.