Zoom breidt uit: een extra coach in West-Vlaanderen!

19/09/2023

Zoom blijft groeien, om onze leden blijvend de ondersteuning te geven die ze nodig hebben is nu de tiende coach van ons team gestart! Bieke wordt de derde coach in West-Vlaanderen, en zal zich vooral op de regio rond Diksmuide en de kust richten. Ze stelt zich graag zelf voor!

Ik ben Bieke Roose en samen met mijn partner en twee kinderen woon ik in Pervijze, een landelijk dorpje in de westhoek. Ik ben opgegroeid in een groot landbouwersgezin waar zorg voor elkaar dragen centraal staat. De keuze om te evolueren naar een zorgboerderij was dan ook snel gemaakt. Ik beleefde er mooie, waardevolle tijden. Het legde de basis voor mijn verdere loopbaankeuzes. Waarden zoals respect, vertrouwen en openheid draag ik hoog in het vaandel. Sedert half september maak ik deel uit van het Zoom vzw-team. Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van dit team. De warmte en het enthousiasme die de organisatie uitstraalt, zal ik verder proberen uit te dragen. Warme zorg op maat, afgestemd op de noden en wensen van de zorgvrager vind ik heel belangrijk. Samen met de zorgvrager wil ik op weg gaan naar een volwaardige deelname aan de samenleving.

Bieke

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Denkdag 'Welbevinden en bescherming bij handicap'

Zoom, Trefpunt STAN en Fovig organiseren op zaterdag 20 januari een denkdag onder het motto ‘Mijn belangen, onze keuzes’. Op deze denkdag bekijken we hoe we de belangen van de persoon met handicap kunnen omzetten in gedeelde keuzes.

Aandachtspunten bij het einde van het kalenderjaar PVB/PAB

Aan het einde van het jaar is het als budgethouder van een PAB of PVB steeds belangrijk om goed de analyse te maken van het afgelopen jaar, en te kijken wat er nog in orde gemaakt moet worden.

Als Zoom-lid €50 korting op Helpper

Ben je PVB/PAB-budgethouder én lid van ZOOM vzw? Dan krijg je € 50 korting op het Helpper Assistent Platform!

Gezocht: extra coach voor onze leden in regio Vlaams-Brabant

Door onze blijvende groei van leden zijn we op zoek naar een extra coach (m/v/x) om onze leden in de regio Vlaams-Brabant bij te staan.