Zoom blijft groeien! Twee nieuwe coaches, in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant

31/01/2024

Zoom blijft groeien, om onze leden blijvend de nodige hulp te geven zijn twee nieuwe coaches gestart! Wendy werkt in regio Oost-Vlaanderen, Karel in Vlaams-Brabant, en ze stellen zich graag voor!

Mijn naam is Wendy De Maesschalck en op dit moment ben ik woonachtig in Wachtebeke, waar ik samenwoon met mijn partner en twee fantastische kinderen. Sinds januari ben ik de uitdaging aangegaan als coach bij Zoom vzw. Mijn focus ligt op het bieden van ondersteuning aan mensen in Oost-Vlaanderen. Met een achtergrond van 17 jaar in de zorgsector heb ik het voorrecht gehad om een diverse en rijke ervaring op te bouwen. Gedurende deze jaren heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt, wat mijn begrip en inlevingsvermogen aanzienlijk heeft verrijkt.

Naast mijn professionele leven geniet ik in mijn vrije tijd volop van kostbare momenten met mijn gezin. Het samenzijn en delen van mooie ervaringen zijn voor mij van onschatbare waarde. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen: wendy.demaesschalck@zoomvzw.be of 0456/150681.

   

 

   

Hallo! Ik ben Karel, nieuwe coach bij ZOOM VZW. Regio Vlaams-Brabant gaat mijn werkgebied worden.

Ik ben blij dat ik dit mijn energie mag inzetten om de leden van ZOOM bij de staan om hun budget goed te kunnen inzetten en hun hier in te ondersteunen. Buiten mijn uren ben ik actief binnen de scouts en hou ik ervan om in de natuur te zijn. Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontmoeten. 

Je mag mij altijd contacteren op karel.mertens@zoomvzw.be of op 0456/349497.

 

 

 

 

 

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Uitvoering van het VAPH na oordeel van Raad van State

Nadat de Raad van State geoordeeld heeft dat het VAPH de herziening (van de indeling van 12 budgetcategorieën PVB naar 24 budgetcategorieën) moest terugdraaien is nu duidelijk hoe het VAPH dit gaat uitvoeren. Deze uitspraak heeft voor veel budgethouders gevolgen, het VAPH zal je hierover informeren, maar wij staan ook voor je klaar!

Kilometervergoeding voor vrijwilligers gewijzigd

De kilometervergoeding voor auto, moto en bromfiets wordt sinds 2023 elk kwartaal geïndexeerd. Per 1 april 2024 is dit gewijzigd naar €0,4265 per km.

Dienstencheques aangekocht met PVB/PAB niet aftrekken van belastingen

Let bij het invullen van je belastingaangifte op dat je de dienstencheques die je aankoopt met je PVB of PAB, niet mag aftrekken van de belastingen. Want dat komt neer op dubbele subsidie en dat mag niet.

Verslag Denkdag Welbevinden en bescherming bij handicap

Voor de Denkdag op zaterdag 20 januari sloegen FOVIG, Trefpunt Stan en Zoom vzw de handen ineen met een belangrijke missie: samen met professionals en ervaringsdeskundigen nadenken over welbevinden en bescherming bij handicap.