Nieuwe coach in West-Vlaanderen: Donna

13/08/2024

Team ZOOM blijft uitbreiden! Door de grote toestroom van leden in West-Vlaanderen hebben we een vierde coach voor deze provincie. Donna stelt zich graag aan jullie voor!

Ik ben Donna, 51 jaar en ik woon met mijn jongste zoon en mijn vriend Peter in Moerbrugge, deelgemeente van Oostkamp. Mijn oudste zoon woont reeds samen met zijn vriendin. 

Na jaren als ambulant en mobiele begeleidster te werken in een Brugse voorziening vind ik het heel fijn dat ik nu de kans krijg om mijn loopbaan verder te zetten als bijstandscoach bij vzw Zoom. Mijn ervaring van 29 jaar in de zorgsector wil ik verder delen, maar ik zal in deze job ook nog heel veel bijleren, waar ik enorm naaruit kijk. Ik ga het team in West-Vlaanderen versterken, vooral Noord-Westvlaanderen. 

Met een groot hart voor onze cliënten wil ik verder helpen kijken zodat mensen en/of hun natuurlijk netwerk de juiste ondersteuning op maat krijgen waar ze zelf regie in handen hebben en kwaliteit van leven kunnen kiezen. In mijn vrije tijd kan ik enorm genieten van het samenzijn met familie, vrienden, wandelen, fietsen, eens goed gaan eten. Mijn passie vind ik verder in het letterkappen, letters in steen. 

Indien je vragen hebt, bel of mail gerust 

0456/832916 - donna.vandooren@zoomvzw.be

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

12 oktober: ledendag FOVIG

Op 12 oktober organiseert FOVIG haar ledendag onder het thema ook collectieve zorg is inclusieve zorg. Toekomstgericht denken over de wegen, obstakels en kansen voor inclusieve zorg bij collectieve zorgaanbieders in de sector personen met een handicap.

9 oktober: webinar werkgeverschap

Op 9 oktober (19:00) organiseren we, nu in samenwerking met Securex, een webinar over werkgeverschap. Wat betekent het voor jou als budgethouder om werkgever te zijn?

25 september: webinar over zoeken naar assistenten

Op 25 september (19:00) hebben we een webinar over zoeken naar assistenten. Hoe vind je iemand die bij jou past, en welke overeenkomst is passend voor jou situatie?