Zoom blijft groeien! Twee nieuwe coaches, in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant

31/01/2024

Zoom blijft groeien, om onze leden blijvend de nodige hulp te geven zijn twee nieuwe coaches gestart! Wendy werkt in regio Oost-Vlaanderen, Karel in Vlaams-Brabant, en ze stellen zich graag voor!

Mijn naam is Wendy De Maesschalck en op dit moment ben ik woonachtig in Wachtebeke, waar ik samenwoon met mijn partner en twee fantastische kinderen. Sinds januari ben ik de uitdaging aangegaan als coach bij Zoom vzw. Mijn focus ligt op het bieden van ondersteuning aan mensen in Oost-Vlaanderen. Met een achtergrond van 17 jaar in de zorgsector heb ik het voorrecht gehad om een diverse en rijke ervaring op te bouwen. Gedurende deze jaren heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt, wat mijn begrip en inlevingsvermogen aanzienlijk heeft verrijkt.

Naast mijn professionele leven geniet ik in mijn vrije tijd volop van kostbare momenten met mijn gezin. Het samenzijn en delen van mooie ervaringen zijn voor mij van onschatbare waarde. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen: wendy.demaesschalck@zoomvzw.be of 0456/150681.

   

 

   

Hallo! Ik ben Karel, nieuwe coach bij ZOOM VZW. Regio Vlaams-Brabant gaat mijn werkgebied worden.

Ik ben blij dat ik dit mijn energie mag inzetten om de leden van ZOOM bij de staan om hun budget goed te kunnen inzetten en hun hier in te ondersteunen. Buiten mijn uren ben ik actief binnen de scouts en hou ik ervan om in de natuur te zijn. Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontmoeten. 

Je mag mij altijd contacteren op karel.mertens@zoomvzw.be of op 0456/349497.

 

 

 

 

 

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Webinar: starten met PVB

Zoom organiseert in maart een webinar over het opstarten en het gebruiken van een PVB.

Gezocht: extra coach voor onze leden in Vlaams-Brabant of Oost-Vlaanderen

Door onze blijvende groei van leden zijn we op zoek naar een extra coach (m/v/x) om onze leden in de Vlaams-Brabant of Oost-Vlaanderen bij te staan.

Verslag Denkdag Welbevinden en bescherming bij handicap

Voor de Denkdag op zaterdag 20 januari sloegen FOVIG, Trefpunt Stan en Zoom vzw de handen ineen met een belangrijke missie: samen met professionals en ervaringsdeskundigen nadenken over welbevinden en bescherming bij handicap.

Zoom blijft groeien! Twee nieuwe coaches, in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant

Met steeds meer leden om te ondersteunen wordt ons team ook steeds groter. We stellen graag Wendy en Karel aan jullie voor!