Registeren van overeenkomsten en kosten

27/06/2023

We krijgen vaak vragen over het registeren van overeenkomsten (contracten) en kosten, en hoe je hier als budgethouder mee om moet gaan. Daarom hebben we een informatiebrochure gemaakt die heel kort uitlegt welke stappen je moet doorlopen om je kosten goed in te kunnen geven in Mijn VAPH. De brochure kun je hier online bekijken, onze andere brochures vind je hier.

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Nog altijd te lange wachtlijsten - overlijden Joke Mariman

Een hoofdpunt in het nieuws vandaag is het overlijden van Joke Mariman. Haar financiƫle en medische situatie voor haar zo uitzichtloos dat ze artsen vroeg om haar leven te beƫindigen.

Werkgever zijn met je budget: webinar i.s.m. Liantis

Op 27 september organiseren wij samen met Liantis een webinar over werkgeverschap, om 19.00u. Wat betekent het voor jou als budgethouder om werkgever te zijn, en wat komt hierbij kijken?

Zoom breidt uit: een extra coach in West-Vlaanderen!

Zoom blijft groeien, om onze leden blijvend de ondersteuning te geven die ze nodig hebben is nu de tiende coach van ons team gestart! Bieke stelt zich graag aan jullie voor!

Kleine versoepelingen prioriteitengroep 1

Wie wacht op een persoonsvolgend budget wordt altijd in een prioriteitengroep van 3 tot 1 ingedeeld. Voor prioriteitengroep 1 is de toekenning nu licht versoepeld.