Geef je kosten voor je budget op tijd door

28/02/2023

Je kan je kosten voor je budget van 2022 nog doorgeven tot 31 maart 2023 via mijnvaph.be of een kostenstaat. Als je niet zeker bent van je jaarafsluiting, neem dan contact op met je Zoom-coach. Ook voor het opvragen van het vrij besteedbaar deel van 2022 is 31 maart 2023 de deadline.

Het VAPH hanteert deze deadline voor het indienen van kosten zeer strikt en aanvaardt in bijna geen enkele situatie overmacht. Als budgethouder moet je dus zelf zorgaanbieders, die in 2022 ondersteuning hebben gegeven, aansporen om facturen tijdig te bezorgen. Het VAPH aanvaardt het laattijdig bezorgen van een factuur niet als reden om die na 31 maart nog in te dienen. 

Hier vind je per regio onze contactgegevens. Ben je niet helemaal zeker wat je moet doen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. 

Let wel: door de vele nieuwe aanmeldingen en de grote groei van onze bijstandsorganisatie, hebben onze coaches het erg druk. Een last-minute afspraak plannen vlak voor de deadline van 31 maart, zal in de meeste gevallen niet lukken. Als je ons advies nog wil voor het indienen van de kosten voor 2022, moet je zo snel mogelijk contact opnemen met jouw coach.

 

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Ledengetuigenis: "Dat persoonlijke contact is exact wat ik zocht"

Hoewel het voor Eef vaak voelt als een gevecht tegen de medische wereld, staat ze er voor het beheren van het persoonlijke-assistentiebudget (PAB) niet alleen voor dankzij Zoom vzw. "Zoom-coach Larissa heeft enorm veel geduld."

Telefonische enquête voor kwaliteitsverbetering

Zoom vzw wil altijd de beste bijstand bieden. Daarom doen we nog een extra kwaliteitsbevraging, ter uitbreiding van onze resultaten van vorig jaar. Zo'n vijftigtal leden worden binnenkort opgebeld om hun feedback te geven.

Geef je kosten voor je budget op tijd door

Je kan je kosten voor 2022 nog doorgeven tot 31/03/2023 via mijnvaph.be of een kostenstaat.

Goed rapport voor Zoom vzw

We verstuurden een tijdje geleden een kwaliteitsenquête naar onze leden. En we zijn heel blij met de scores die we gekregen hebben.