Kathelijne is nieuwe coach bij Zoom vzw

13/02/2023

Het Zoom vzw-team heeft er weer een lid bij. Kathelijne Van de Vyver is onze nieuwe coach en neemt de regio Waasland en Vlaams-Brabant voor haar rekening. Ze stelt zich graag aan jullie voor.

"Wie ik ben? Kathelijne, partner van Raf, moeder van Pjotr (25) en Thor (21). Ik woon in het rustige Tielrode, deelgemeente van Temse. Ik hou van de natuur, wandelen, badmintonnen, koken, spelletjes spelen, zwemmen, gezellig bij vrienden en familie zijn,... Ik heb het grootste deel van mijn professionele loopbaan bij het VAPH gewerkt. Dat deed ik in een leefgroep bij Rotonde, als ambulant begeleider bij Pegode en als trajectbegeleider bij Doppa. Het laatste anderhalf jaar werkte ik als teamverantwoordelijke van het dak -en thuislozen opvangcentrum, het inloopcentrum en de dienst slachtofferhulp van CAW Oost-Vlaanderen. Via Eef ben ik in contact gekomen met Zoom vzw en na 2 aangename gesprekken de knoop doorgehakt om hier te komen werken. Ik ben een teamplayer, hou van open communicatie, lever graag goeie kwaliteit af en zal zeker mijn steentje bijdragen tot een fijne werksfeer. Als coach vind ik het belangrijk om toegankelijk te zijn en respect te hebben voor keuzes die mensen maken. Ik wil samen op pad gaan en iedereen op een begrijpbare manier de weg te tonen in het ingewikkelde zorglandschap. Daar waar nodig en gewenst zal ik dingen overnemen, maar daar waar kan, zal ik mensen versterken en hen zaken zelf laten doen."

Je kan Kathelijne bereiken via 0456 150 681 en kathelijne.vandevyver@zoomvzw.be.

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Ledengetuigenis: "Dat persoonlijke contact is exact wat ik zocht"

Hoewel het voor Eef vaak voelt als een gevecht tegen de medische wereld, staat ze er voor het beheren van het persoonlijke-assistentiebudget (PAB) niet alleen voor dankzij Zoom vzw. "Zoom-coach Larissa heeft enorm veel geduld."

Telefonische enquête voor kwaliteitsverbetering

Zoom vzw wil altijd de beste bijstand bieden. Daarom doen we nog een extra kwaliteitsbevraging, ter uitbreiding van onze resultaten van vorig jaar. Zo'n vijftigtal leden worden binnenkort opgebeld om hun feedback te geven.

Geef je kosten voor je budget op tijd door

Je kan je kosten voor 2022 nog doorgeven tot 31/03/2023 via mijnvaph.be of een kostenstaat.

Goed rapport voor Zoom vzw

We verstuurden een tijdje geleden een kwaliteitsenquête naar onze leden. En we zijn heel blij met de scores die we gekregen hebben.