Kathelijne is nieuwe coach bij Zoom vzw

13/02/2023

Het Zoom vzw-team heeft er weer een lid bij. Kathelijne Van de Vyver is onze nieuwe coach en neemt de regio Waasland en Vlaams-Brabant voor haar rekening. Ze stelt zich graag aan jullie voor.

"Wie ik ben? Kathelijne, partner van Raf, moeder van Pjotr (25) en Thor (21). Ik woon in het rustige Tielrode, deelgemeente van Temse. Ik hou van de natuur, wandelen, badmintonnen, koken, spelletjes spelen, zwemmen, gezellig bij vrienden en familie zijn,... Ik heb het grootste deel van mijn professionele loopbaan bij het VAPH gewerkt. Dat deed ik in een leefgroep bij Rotonde, als ambulant begeleider bij Pegode en als trajectbegeleider bij Doppa. Het laatste anderhalf jaar werkte ik als teamverantwoordelijke van het dak -en thuislozen opvangcentrum, het inloopcentrum en de dienst slachtofferhulp van CAW Oost-Vlaanderen. Via Eef ben ik in contact gekomen met Zoom vzw en na 2 aangename gesprekken de knoop doorgehakt om hier te komen werken. Ik ben een teamplayer, hou van open communicatie, lever graag goeie kwaliteit af en zal zeker mijn steentje bijdragen tot een fijne werksfeer. Als coach vind ik het belangrijk om toegankelijk te zijn en respect te hebben voor keuzes die mensen maken. Ik wil samen op pad gaan en iedereen op een begrijpbare manier de weg te tonen in het ingewikkelde zorglandschap. Daar waar nodig en gewenst zal ik dingen overnemen, maar daar waar kan, zal ik mensen versterken en hen zaken zelf laten doen."

Je kan Kathelijne bereiken via 0456 150 681 en kathelijne.vandevyver@zoomvzw.be.

Volgend bericht

Vorig bericht

Recente berichten

Denkdag 'Welbevinden en bescherming bij handicap'

Zoom, Trefpunt STAN en Fovig organiseren op zaterdag 20 januari een denkdag onder het motto ‘Mijn belangen, onze keuzes’. Op deze denkdag bekijken we hoe we de belangen van de persoon met handicap kunnen omzetten in gedeelde keuzes.

Aandachtspunten bij het einde van het kalenderjaar PVB/PAB

Aan het einde van het jaar is het als budgethouder van een PAB of PVB steeds belangrijk om goed de analyse te maken van het afgelopen jaar, en te kijken wat er nog in orde gemaakt moet worden.

Als Zoom-lid €50 korting op Helpper

Ben je PVB/PAB-budgethouder én lid van ZOOM vzw? Dan krijg je € 50 korting op het Helpper Assistent Platform!

Gezocht: extra coach voor onze leden in regio Vlaams-Brabant

Door onze blijvende groei van leden zijn we op zoek naar een extra coach (m/v/x) om onze leden in de regio Vlaams-Brabant bij te staan.